Ter informatie..!
Door: Lenneke
Blijf op de hoogte en volg Lenneke
22 November 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Ik heb vandaag weer iets meegemaakt wat ik ff met jullie wil delen...
Zit ik vannochtend buiten een lekker sigaretje te roken, komt onze HR managers naar me toe met een grote envelop.
Dus ik dacht; ow leuk een verjaardagskaart! Haha
Nou, het werd nog veel leuker dan een verjaardagskaart.
Dus ik maak dat zo op me gemakje open, staat er:
Dear lenneke,
The managment team has recognised you as employee star of the quarter! Many Congratulations, you will recieve £ 250,- on your next payroll!!!!
Hahahaha nou ja zeg, ik wist niet waar ik het laten moest!
Ik was en ben nog steeds overrompeld, maar natuurlijk echt onwijs gaaf!!!
Niet alleen om het geld (waar je natuurlijk een hoop leuke dingen van kan doen) maar ook dat ze mij ervoor uitgekozen hebben want iedereen die in het hotel werkt (housekeeping/ kitchen/ restaurant)kan in aanmerking hiervoor komen en het is echt het hoogste qua beloning wat je kan krijgen in het hotel!
Het schijnt dus dat de head- office een aantal mensen uitkiest, en daarna moet ons managment team (Rebecca, Duncan, Geni) dan gaan stemmen wie zij vinden dat er recht op heeft!
En ik maar denken dat Rebecca een hekel aan me heeft, haha!
Maar goed, wel grappig dus allemaal!
ik ga gelijk een dure fles champagne kopen voor oud en nieuw! Haha
Liefs Lenneke
22 November 2007 - 12:18
Attie:
Wow, Lenneke, geweldig zeg.
Je hebt het gewoon verdiend!!!
Een betere pluim kun je niet krijgen.
Jouw stage kan niet meer stuk.
Dikke knuffel -
22 November 2007 - 16:13
Liet:
GEFELICITEERD!!!!!
Zo dame, geen valse bescheidenheid hoor, uiteindelijk ben je gewoon de BESTE daar.
Zo zie je maar dat je je af en toe flink kan vergissen in mensen !
Meissie die laatste weken zijn nu een makkie voor je, nu je weet dat je zo gewaardeerd wordt.
Die fles help ik wel mee leeg maken.
Liefs xx -
22 November 2007 - 16:54
Nico En Emmy:
Toch maar goed hè Len, dat je teruggegaan bent.Je bent nou éénmaal een STER en het is ontzettend leuk dat zij dat ook zien. Nog een paar weekjes en dan...........! Zou één fles genoeg zijn ????????????
Liefs, N+E -
22 November 2007 - 18:52
Hein:
Ik sta er eerlijk gezegd helemaal niet van te kijken. Volgens mij werk je er hard genoeg voor en voel je je ook verantwoordelijk voor waar je mee bezig bent. Je hebt een leuke vlotte uitstraling en een ontwapenende charme en dat alles bij elkaar is gewoon een winnende combinatie! gefeliciteerd! -
22 November 2007 - 20:45
Corina:
Ook van mij de hartelijke felicitaties. Geweldig hoor! Hartstikke leuk. Geniet ervan.
Liefs -
27 November 2007 - 12:19
Gsm:
ben je verbaasd? wij niet hoor, we wisten dat je het in je had, je werkt er hard voor en je verdient het gewoon!!
doe er wat leuks mee en geniet ervan.
nog ff veel sterkte daar en tot ziens in januari.
veel liefs George, Sandra en Matthew
ps. stuur je vanavond een email, heb nog leuke nieuwtjes -
29 November 2007 - 19:29
Lisettee:
heeee Lenneke !
wooww dat is wel onwijs gaaf, zeg!
dat je even een lekker sigaretje te roken en dan komen ze ineens met een grote kaart aan !
& jij dacht natuurlijk een verjaardagskaart.
maar toen was het gewoon even een certificaat.
EVEN nog wel !
weetje hoe stoer dat is !
maar jij redt die laatste paar weken natuurlijk wel !
jij redt dat altijd.
hier thuis gaat alles goed & ik ben over 10 dagen jarig:D.
de ketting; nog echt heel erg bedankt !
ik draag hem elke dag:).
op school gaat het ook goed.
heb woensdag sinterklaas & dat wordt zeker wel leuk !
hebben lootjes op school getrokken & thuis ook & nog met een groepje meiden van me klas.
volgende week vrijdag is dat met dat groepje meiden.
dan gaan we gourmetten:)
dat wordt echt gezellig !
ik had vandaag mini rooster op school & dus was elke les 15 min. korter.
normaal zat ik tot 4, maar daardoor tot 5 voor 2.
& toen viel er ook nog is 2 uur techniek uit & was ik dus rond 12 uur uit.
dat was echt chill !
maar ik ga nu stoppen..
kuskus iloveyousomuch.
zie je hopelijk gauw weer:D
dikkezoen. Lisetje