Goed nieuws!!! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Lenneke Morit - WaarBenJij.nu Goed nieuws!!! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Lenneke Morit - WaarBenJij.nu

Goed nieuws!!!

Door: Lenneke

Blijf op de hoogte en volg Lenneke

09 Oktober 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hoi Hoi allemaal!

Gister officieel te horen gekregen dat ik vrij ben van 13 tot 20 november!
Jeeeeeeej, dat wordt een groot feestje natuurlijk! (mijn 21e verjaardag is op 14 november) en ik wilde dat zo graag in Nederland vieren en niet hier in Engeland..hahaha
Alleen er waren meer mensen die in deze week hun vakantie op wilde nemen dat ik het natuurlijk al zag gebeuren dat ik geen vrij kon krijgen!
Gelukkig was ik de 1e die het aan heb gevraagd en de 1e die komt die krijgt het..!

Ook de tickets zijn geboekt, dus dinsdagavond zit ik lekker aan de vette hollandse patatekes met zelfgemaakte pindasaus (wat heb ik dat gemist zeg!)

Heb de afgelopen weken 2 hele leuke bezoeken gehad!
Eerst Johan met zijn ouders en een week later Papa, Marianne en Liset.
We hebben in deze dagen onwijs leuke dingen gedaan en natuurlijk Stratford bekeken!

Nico, Emmy en Johan hebben ook in mijn hotel geluncht!
Ik heb hun bediend en ze hebben het erg leuk gevonden (fotos komen nog) haha

Deze week ben ik wel 3 dagen vrij!
Gister, vandaag en vrijdag...
Sinds kort ga ik hier ook naar de sportschool en had gister een assesment.
( word je conditie, longinhoud, bmi berekend )
Gelukkig waren de uitslagen allemaal goed.
Zelf dacht ik dat ik een slechte longinhoud zou hebben door dat gestoom van me maar die vrouw zei dat mijn longinhoud beter was dan mensen die niet roken, hahahaha

Verder is het werken nog steeds hetzelfde, wel ga ik binnenkort achter de bar werken!
Deze functie is iets moeilijker dan in het restaurant omdat je dan alle conferentiezalen moet bedienen en ook heb je veel meer met geld te maken!

Ook is bekend dat ik de 2e periode stage ga lopen in Belgie.
De stad weten ze nog niet precies maar het is of Antwerpen of Brussel.
Het maakt mij niet zoveel uit welke stad eigenlijk.

Nog even 1 ding; ik wil iedereen bedanken voor jullie lieve kaartjes!!!
Ik heb ze nog steeds allemaal in mijn kamer opgehangen aan de muur!

O, en ik heb een paar fotos toegevoegd van de bezoeken van de afgelopen weken!!!
Ik ben niet zo heel handig met deze site dus heb er geen tekst onder gezet! (het meeste spreekt voor zich!)
De 1e foto is van het hotel waar ik werk..haha

Heel veel liefs Lenneke

• 09 Oktober 2007 - 14:36

Marissa:

heeyheey!!
    sorry dat ik zoo lang niks van me hep laten horen!!
    wat gaaf dat je zo vaak vrij ben!! en dat je terug komt:O wouw ikkijk daar zoow naar uit!
    ik zag laatst un filmpje van je.. dat was zo raar..:p
    je haar is trouwens onwijs leuk! ik vond je eigelijk best wel erg veranderd:P:P
    het zal wel aan mij liggen;)
    hierzo is alles gewoon.. ik haal bets goede cijfers enzo en ik hoef er niet egt veel moeite voor te doen:D
    ik heb ook niet veel huiswerk waar ik natuurlijk hartstikke blij mee ben!
    op de sweelincklaan heb ik al best veel vrienden gemaakt:p ikgaa vaak na sgool in sgaafzande chille metde mocros:P:P (was niet mijn idee!!)
    ik hep de tijd hiervoor even met een jonge geseten (geen verkering hoor!!)
    ik heb zoow un zin om naar stretford te gaan joh! ik kijk er egt al naar uit sinds ut vast stond waar we nouw egt ginge:P
    ik hoorde dat het met pa marian en liset leuk was!:D ik heb al de fotos gezien en zo te zien hadde jullie et er erg leuk naar je zin:P
    ik heb je nog zoveel te vertelle joh! maar de meeste dingen kan ik zo niet hier vertellen:P als j snapt wat ik bedoel!!:D
    maarja len ik zie dat ik al egt een heel verhaal heb getypt (had ut niet eens door joh:P:P) duss ik ga maar weer eens stoppen anders moet je zoveel lesen:P
    heel veel suc6 bij de sportsgool en met je vrije dagen en agter de bar natuurlijk (woooww met dat geld zou ik dus egt neit om kunnen gaan!!:PMaar ik weet dat jij dat natuurlijk wel kan!)
    trouwes als je even thuisben dan gaa ik je een turkse pizza geevn die dinge zijn togg lekkerr!!!:O:O
    Nouwhee Ik mis je hartstikke erg!! egt heel erg:P kuss Houheeeelveelvanjouw!!(L)
    je zusje..

• 10 Oktober 2007 - 21:05

Stephanie:

Lenna...

Super om te lezen dat het zo goed gaat... Brussel is erg leuk.. misschien kom je dan wel in mijn hotel... dat zou lachen zijn..
    Die mensen zijn super aardig en de helft van het personeel is homoseksueel... Niets op tegen natuurlijk... de sfeer is super leuk maar toch wel toevallig ...
    We staan met zn alle te vechten als er een leuke man aankomt die wil inchecken..

Ik heb trouwens te horen gekregen dat ik naar Aruba mag.. ook niet verkeerd... !!

Nou spreek je snel ... misschien kom ik wel bij je langs als je die dagen in nederland bent.. moet vast wel te regelen zijn dat ik even dat weekendje naar nederland kan komen...

Maar is stop er mee ik schrijf heel je site vol...

Ciao

• 12 Oktober 2007 - 16:31

Nico En Emmy:

Wat heerlijk, 3 vrije dagen!!! Ben je lekker uit gerust? Heb je nog gesport?
    Je begrijpt dat we ook in Belgie naar je komen kijken en misschien ook wel lunchen, als dat mag natuurlijk hè!!!!!
    Werk maar lekker het weekend en maandag een hele gezellige dag met Marieke en Richard!!!!!!
    Liefs en groetjes,
    N+E xxxx

• 16 Oktober 2007 - 16:20

Marissa=D:

Heeejj len!!
    wat een onwijs leuke fotos!@
    vooral die laatste:P
    is alles nog steeds goet?
    ik hoorde dat alles een beetje saai begint te worde:P
    ik weet nog wel aan het begin dat je er zo tegenop zag:P
    en nu zit je er al 2,5 maand:P
    het is eigelijk al bijna over (nou moet ik niet gaan overdrijven he :P) ik kijk harstikke uit naar dat we onzxe verjaardag gaan fieren en natuurlijk naar volgende week!!
    ik tel de dagen af!!
    het word vast hartstikke leuk!
    missgien krijg ik wel eenn hele andere lenna voorme:P ik heb egt het gevoel dat ik je een hqalf jaar niet meer gezien heb johh!:p
    moet ik nog wat voor je meenemen uit nederland? ik vond trouwes je kaartje zoo onwijs leuk en lief en alles hij ligt naast me bed en ik heb hem denk al 10 keer gelezen:P daar blijft hij trouwens nog voorlopig even liggen!:p
    me kamer is verandert :D hij is nu egt onwijs gaaf ik ben er egt heel erg blij mee..!

ik weet niet precies hoe ik je persoonlijk kan mailen en een smsje sturen is bij mijn ook best moeilijk omdat ik al 3 maanden zonder beltegoed zit (komt door mezelf hoor!! ik krijg om de 2 weken 10 euro maar dat moet ik dan zelf btg gaan halen maar iin monster zit geen btg kaart met Qick en wle in naalwijk maar je kent me ik heb een zin om naar naalwijk te fietsen.. egt stom van meself want ik fiets wel elke dag naar sgravenzande,,
    blond hea!:P dat is en blijft mijn excuus!!
    ik vint je nieuwe haar trouwens ook onwijs gaaf!!
    je hebt gelijk een heel ander gezicht! ik vind je best wel verandert eigelijk maar dat zal wel aan mij liggen:)
    liset heeft het weekend bij me geslapen dat was erg gezellig:D we hebben niet echt iets heel speciaals gedaan ofzo eigelijk het standaart wat we altijd op zaterdag doen:P
    tim die bij jou werkte is nu soms bij onze groep, hij vertelde dat jij veel over mij vertelde:p
    als hij je wat ovver mij wijs probeert te maken.. het is niet waar he!!:P:P
    er word hier in het wesland egt veel te veel onzin over mij gepraat wat egt niet waar is.. maar dat maakt mij niet uit!
    iedereen doet hartstikke zcheinheilig tegen mij.:P
    weeer zon lange mail!!:P sorry len.. ik kan er ook nix aan doen maar ik hou noun eenmaal van praten en ik heb jouw eigelijk nog zo weinig verteld:P
    ik hoop dat je me verhalen niet irritand vin d want dan moet je et zeggen he!!
    ik mis je onwijs erg (heb ik denk al eerder gezegt,,,..soory)
    ik hoop dat we volgende week geen vertraging hebben!! anders ga ik echt huilen hoor:P:P ik kan niet tegen wachten ben denk beetje ongeduldig geworde slegte eigensgap (heb ik er meeer) heemaar len ik moet stoppen:p had graag nog veel meer getypt maar ik heb de tafeldekbeurt!! :P:P Nouwhee ik hou heel erg veel van je en ik kijkerg uit naar volgende week!!
    X ris

• 17 Oktober 2007 - 19:31

Lisette:

Lenn!
    srryy dt iik na ht weekendje niks hb latee hore!
    ht spyt me egt daarvoor.
    iick had soo onwys veeeeeeell hw geak!
    maarj.. bn nu weer by mt hw..
    iick lig selfs voorr!:D
    maarjaa.. iick wilde ff seggee dt iick ht weekendjee SOOOO ONWYS leuwk vond!
    soouu ht soo ng een x over kunnee doen!;)
    makkelyk selfs!
    bter gaan we in december weerr!:D
    dn bn iick waarschynlyk oowk jarig gweest en dn bn iick eindelyk 13!
    kyk er soo naar uit (december als we ng een x gaan!)
    trouwes leuke foto's seg! iick viint se egt leuwk!
    maaree ff ofer school: kgaa elkee dag ff kykee hoeveel hw iick hb,, hb iick veel gaa iick thuiss LKKER:S hw makee,, hb iick weinig gaa iiCk lkker chillee mt me vriendjjeess:D!
    iiCk bn trouwes ng steeds verliefd!
    iick kom er maar niet af!:S
    maarjaa joh ooiit sul je siien vint hy my leuk en dn iick hem niet meer!
    iick hb trouwens weer 2 niieuwee vriendinnee vn school madeweg en gasthuislaan:D! se syn soo lieff geak!
    hahahah.. lenn is ht ng beetje leuwk daar mt je vriendee L en J?
    (iick kort ht maar af want anders weet iick ht niet meer:P)
    hoop dt je je nog beetje vermaakt totdat ht voorby is!
    en tjaa november kom je weekjee naar huiiss!:D en dn gaan we eige gemaakte patat etee en dn gaan we (viint iick en riss denk ook) Ben&Jerry ys halee en etee:D
    en oow leuwkee diingee wordee dt geak!
    kheb der siin an!:P
    njaa kmoet nu verder mt me geschiedenis want moet die ng ff me hoofd in stampe;).
    kussjjeee lysm!(L)
    xx Lisetteee (houdt vn Lenneke!)

• 18 Oktober 2007 - 21:33

Liet:

Zo meisje, nog 7 nachtjes en het is zover!
    De moesjes en kids komen naar Stratfort.

Het is nu eigenlijk bedtijd, maar ja er is een schoolfeest van Ris.
    Dit is in Poeldijk en de jeugd is met elkaar op de fiets, heel gesellie.
    En ja Liet mag opblijven tot het kind thuis is.De zieke ligt op bed.
    Dus ik dacht eens effies naar Onze Lenna schrijven. Meissie er zitten er al 11 weken, je bent over de helft. Dat moet toch wel goed voelen. En als je ons bezoek hebt gehad nog 2,5 week en je bent weer in Holland voor een week. Ja lieverd de tijd gaat gevoelsmatig voor ons hier niet zo snel, maar de kalender geeft het aan.
    He Len hoe was het met Marieke en Richard, gesellie geweest nog wat leuks gedaan? Vast wel1
    Trouwens ik zat net even je berichtjes door te kijken en heb een vraag.
    Heb je de dikke van Dale bij je om de berichten van Ris en Liset te vertalen, wat een taal zeg dat sms gebeuren.
    Niks voor een oud mens.
    Nou meissie, ik ga stoppen en nog effies een rondje met ons hondje.
    Tot volgende week, heeel veeel liefs, natuurlijk ook van mama

• 19 Oktober 2007 - 10:29

De Zieke:

Ha schattebout,
    Ik heb flink in mijn rats gezeten dat ik niet naar je toe zou kunnen. Ik was echt zo ziek, te hoge koorst brrrr. Durfde op een gegeven moment niet meer te meten.Het hele ziekenhuis gebeuren beleefde ik opnieuw, maar niet meer getreurd. Ik zit weer achter de P.C. Langzaam gaat het nu beter. Wat een leuke foto's heb je geplaatst. Heeeeeerlijk om er volgende week weer te zijn en dan is het ook Haloween dus alles lekker spannend!! Ha,ha we gaan zeker de ghost tour in Stratford doen hoor. Je pa brengt ons weg, heel lief, en ik hoop dat die mensen van het hotel ons nog steeds willen halen van de plane. Geweldig dat je 3 dagen achter elkaar vrij bent. Duncan heeft wel gelijk hoor met z'n opmerking, maar je krijgt het iedere keer toch maar wel voor elkaar. Volgens mij wordt je enorm gewaardeerd en dat houdt je motivatie er wel een beetje in, denk ik. Wij beseffen met z'n allen niet echt wat het is om zo lang alleen te zijn en zo veel te moeten werken. Petje af hoor! Schat ik ga weer effe plat, lekker griezelen met "de ring". Gisteren opgenomen en vanavond komt deel 2. Die heb ik nog niet gezien dus dat wordt lekker eng. Lieverd tot heel gauw en alle liefs voor jou en niet te vergeten een megalik van Sinnie ssjjjllluup xx