Hi there..! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Lenneke Morit - WaarBenJij.nu Hi there..! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Lenneke Morit - WaarBenJij.nu

Hi there..!

Door: Lenneke

Blijf op de hoogte en volg Lenneke

06 September 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hey hallo allemaal!!!

Het is weer even geleden dat ik wat schreef dus hoog tijd voor wat nieuwe verhalen...

Gister was ik alweer een maand aan het werk!
De tijd hier gaat onwijs snel en je hebt niet eens door dat je hier al een maand bent.

Vorige week kreeg ik bezoek van Johan..Jeeej!
Samen zijn we naar Londen gegaan want ik had 2 dagen vrij gekregen.
We hadden een heerlijk hotel geboekt vlakbij het centrum dus geshopt in Oxford street..haha!

Na de 2 dagen Londen was Johan hier nog 2 dagen en heeft in mijn kamer geslapen.( stiekem...;) )
We zijn o.a uitgeweest en hebben echt een gezellige tijd gehad!!!

Qua werk gaat het allemaal zijn gangetje.
Er zijn nu een aantal mensen vertrokken dus voor ons wel jammer!
Morgen heb ik een cursus met alleen maar managers..Pfff hahaha!
Ik begrijp niet zo goed waarom ze mij die cursus laten doen maar ik zal er vast wel iets van leren! ( het probleem is alleen dat zij allemaal engels zijn en de man die de cursus geeft echt een arrogante kwal is ) Hahahah
Maar goed ik kleed me netjes aan en doe net of ik het begrijp!

Ik ben vandaag lekker vrij en ga naar Birmingham, je moet toch iets leuks doen op je vrije dagen!

Verder wil ik iedereen bedanken voor hun lieve kaartjes..!!!!
Ik bewaar ze allemaal netjes op mijn kamer en ik lees ze meestal wel 3 keer..hehe

Liefs en een dikke kus Lenneke

• 06 September 2007 - 12:10

Liet:

Hey meissie,
    Ik weet wel waarom ze jou uit kiezen hoor!
    Ik heb namelijk de rest daar gezien!
    Wel jammer dat er een aantal weg zijn, maar jou kennende heb je zo weer vrienden bij de mensen die nieuw komen.
    Wij(mama,Anja en ik) gaan lekker een strandwandeling maken.
    Je moet wat doen op je vrije dag zoals jij dat zegt.
    Verder is het hier rustig, Lars en Ris zijn naar school.
    Fijne dag in Birmingham,
    heeeeeeeeel veeeeeeeeel liefs

• 06 September 2007 - 19:12

Arie En Conny:

Hoi Lenneke,
    Wat leuk om al je verhalen te lezen!Hoe ging de cursus met de managers? Wat leuk dat ze daar jou voor uit kiezen! Heb je al een foto van de afwasser kunnen maken?En heb je al weer een sticker erbij?
    Heel veel succes met je werk en veel plezier!
    Hartelijke groet van Arie en Conny

• 07 September 2007 - 16:27

Lisetjee:

Lenn!
    Kheb je gister nog gesproken, maar toch..
    Zo te horee heb je het er ontsettend leuk en was je naar Birmingham geweest!
    Nou vandaag (vrijdag) was egt een hele grappigee en rare dag tot nu toe:P
    Wt het was dt hoorw je nog allemaal wel..
    Riss komt fnaaff weer en Lars oowk en diie hb iiCk sowveel te vertellee (Riss dn:P) Girltalk:P
    Maarr tog de middelbaree schoowll is so ontsettend leuwk!
    iiCk mOet weer gaan, want iiCk moest naar beneden komee..
    Dooeeeeeeeeeeeeii(K)xxxKuss hhvvj
    Kspreek je en nog veel plesier!
    Kussyee Liset

• 07 September 2007 - 18:42

Corina:

Hoi Lenneke,

Zo dat duurde lang!! Ik heb elke dag gekeken of er al een nieuw bericht van je was en eindelijk..........
    Geniet maar lekker van al je bezoek! Zo te horen ga je ook nog een hoop 'bezoekjes' tegemoet. Leuk hoor. Dinsdag troffen we Johan bij je vader en Marianne dus we zijn weer op de hoogte. Jullie durven..... Johan stiekum bij je laten slapen.
    Met ons is alles goed (heb je onze kaart ook gekregen?). Wij gaan dit weekeinde (weer eens) op vakantie, heerlijk voor 2 weken naar Zuid-Spanje. Omdat we van Dusseldorf vertrekken gaan we morgen eerst langs Marijke. Peter brengt ons dan 's nachts naar het vliegveld. We hebben er echt zin in. En jij maar hard werken voor al die toeristen.......
    Lenneke, we wensen je veel succes de komende tijd. We hopen echt dat je ervan kunt genieten ook al zal het wel eens niet zo mee zitten.
    Veel liefs, Corina maar natuurlijk ook van Hein.

• 08 September 2007 - 09:19

Nico+Emmy:

Ha die Len, wat heerlijk voor je dat de tijd zo snel gaat. Hoe was de cursus?
    Was je vrije dag gezellig? Wat een grote stad hè, Birmingham. Marieke heeft in de wijk "Moseley" gewoond toen ze daar stage liep. Misschien kunnen we nog gaan kijken over 3 weken, als we daar tijd voor hebben.Ik heb toevallig net een klein zwart T-shirtje gestreken. Heeft Johan zeker mee genomen.Ga je nog regelmatig naar de Laundry?
    Veel liefs en bedankt voor je lieve e-card, XX, Nico+Emmy

• 09 September 2007 - 21:03

Ans Mol:

Hoi Lenneke, hier een berichtje vanuit de Molshoop uit Papendrecht.
    Meid, dat je alweer een maand aan het werk bent. Times flys als je het naar je zin hebt om maar in jouw huidige taal te spreken.
    Als ik zo je verhalen lees, lukt het allemaal aardig.
    En als dan af en toe je lover en straks je familie langs komt, dan krijg je weer boosters om het vol te maken. Ik wens je veel sterkte en zal zo af en toe kijken of je weer een nieuw verhaal hebt.
    De hartelijke groetjes van Jan en Ans

• 10 September 2007 - 07:46

Attie:

Hoi Lenneke, wat super zeg al die verhalen. Je kunt niet zeggen dat je op dit moment een saai leventje hebt!
    Geniet er maar goed van, zeker van je vrije dagen.
    Groetjes van ons allen uit Epe,
    Liefs,Attie

• 11 September 2007 - 16:56

Katinka:

hee liefert! missen je wel hoor op je ouwe werkje! dikke kus!

• 12 September 2007 - 07:57

Elly Van Straalen:

hoi lenneke,
    eindelijk een berichtje van ons uit monster .
    leuk al die verhalen ik merk wel dat je het naar je zin hebt en ik hoop dat dat zo blijft, hier gaat alles goed gisteren waren de meiden jarig 15 alweer dus een drukke dag gehad alleen je broer liet zich niet zien ach ja ook druk aan het leren zullen we maar zeggen haha he meid veel plezier nog en tot schrijfs xxxxxx elly